До головного змісту
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
Шлях сторінки
  • На головну
  • / ► Курси
  • / ► ЕЛЕКТРОННА БІБЛІОТЕКА
  • / ► Бібліотека спеціальності H2 "Технологія виробництв...
  • / ► Резюме

Бібліотека спеціальності H2 "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва"

Доступ для гостя
  • Викладач: Макаренко Наталія

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • ФорумНовости сайта

    • Поточний курс

      • Бібліотека спеціальності H2 "Технологія виробництв...

        • Учасники

        • Загальне

        • Безпека праці і охорона праці

        • Безпека продуктів забою тварин

        • Біотехнологія у тваринництві

        • Біофізика у тваринництві

        • Біохімія у тваринництві

        • Виробництво, зберігання та контроль якості кормів ...

        • Вища математика з елементами математичної статики

        • Генетика тварин

        • Годівля тварин

        • Екологія у тваринництві

        • Економіка та менеджмент у тваринництві

        • Етнокультурологія

        • Зоологія

        • Індустріальне рибництво

        • Іноземна мова за професійним спрямуванням

        • Інформатика та інформаційні технології

        • Історія української державності

        • Контроль якості продукції тваринництва

        • Конярство

        • Математичні методи у біології

        • Механізація і автоматизація у тваринництві

        • Мікробіологія у тваринництві

        • Морфологія сільськогосподарських тварин

        • М’ясне скотарство

        • Основи академічного письма

        • Основи ветеринарії

        • Основи обліку у тваринництві

        • Правова культура особистості

        • Проектування та будівництво підприємств з виробниц...

        • Розведення тварин

        • Санітарно-гігієнічні вимоги виробництва та перероб...

        • Стандартизація продукції тваринництва

        • Технологічне обладнання тваринницьких приміщень та...

        • Технологія виробництва молока і молочних продуктів

        • Технологія виробництва молока та яловичини

        • Технологія виробництва м’яса

        • Технологія виробництва продукції ДРХ

        • Технологія виробництва продукції кролівництва та з...

        • Технологія виробництва продукції птахівництва

        • Технологія виробництва продукції свинарства

        • Технологія переробки продукції тваринництва

        • Технологія побічної продукції

        • Технологія продуктів забою

        • Українська мова (за професійним спрямуванням)

        • Утримання та гігієна тварин

        • Фізичне виховання та основи здоров'я

        • Фізіологія сільськогосподарських тварин

        • Філософія

        • Хімія

    • Курси

Пропустити ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІДДІЛ

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІДДІЛ

Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
Бібліотека спеціальності H2 "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва"