До головного змісту
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Вхід)
Шлях сторінки
  • На головну
  • / ► Курси
  • / ► ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ НАУКОВИХ ТА ОСВІТНІХ МАТЕРІАЛІВ
  • / ► 204 Технологія виробництва і переробки продукції ...
  • / ► Випускні роботи 2024 рік
  • / ► Буравська Н.А. Санітарно-гігієнічна оцінка вирощу...
Натисніть посилання Буравська Н.А. Санітарно-гігієнічна оцінка вирощування молодняку свиней в товаристві з обмеженою відповідальністю «Тиниця Агро».pdf для перегляду файлу.

Буравська Н.А. 

Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Сторінки сайту

      • Теги

      • Календар

      • ФорумНовости сайта

    • Поточний курс

      • 204 Технологія виробництва і переробки продукції ...

        • Учасники

        • Загальне

        • Випускні роботи 2024 рік

          • ФайлБуравська Н.А. Санітарно-гігієнічна оцінка вирощу...

          • ФайлГорбач А.А. Показники якості та безпеки харчових я...

          • ФайлКубрак Є.О. Оцінка технології вирощування ремонтно...

          • ФайлЛушпай С.О. Технологія виробництва варено-копчених...

          • ФайлМосковка А.Ю. Оптимізація технології виробництва м...

          • ФайлПильгун М.В. Адаптаційні властивості корів мясного...

          • ФайлРеменюк Р.О. Обгрунтування біотехнологічних способ...

          • ФайлРеменюк Р.О. Обгрунтування біотехнологічних способ...

    • Курси

Пропустити ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІДДІЛ

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІДДІЛ

Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Вхід)
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва