Сторінки сайту
Поточний курс
Учасники
Загальне
Безпека праці і життєдіяльності
Безпека продуктів забою тварин
Біофізика у тваринництві
Біохімія у тварин
Виробництво, зберігання та контроль якості кормів ...
Генетика тварин
Годівля тварин і технологія кормів
Екологія у тваринництві
Економіка у тваринництві
Етнокультурологія
Зоологія
Індустріальне рибництво
Іноземна мова
Історія України
Контроль якості продукції тваринництва
Конярство
Математичні методи у біології
Механізація і автоматизація у тваринництві
Мікробіологія у тваринництві
Морфологія сільськогосподарських тварин
М’ясне скотарство
Основи ветеринарії
Правове регулювання у тваринництві
Прикладна математика
Розведення тварин
Санітарно-гігієнічні вимоги виробництва та перероб...
Стандартизація продукції тваринництва
Технологічне обладнання тваринницьких приміщень та...
Технологія виробництва молока і молочних продуктів
Технологія виробництва молока і яловичини
Технологія виробництва м’яса
Технологія виробництва продукції ДРХ
Технологія виробництва продукції кролівництва та з...
Технологія виробництва продукції птахівництва
Технологія виробництва продукції свинарства
Технологія переробки продукції тваринництва
Технологія побічної продукції
Технологія продуктів забою
Українська мова (за професійним спрямуванням)
Утримання та гігієна тварин
Фізичне виховання
Фізіологія сільськогосподарських тварин
Філософія
Хімія
Штомпель М.В. Технологія виробництва продукції вівчарства: Навч. видан. - К.: Вища освіта, 2005. - 343 с
.
Клацніть посилання https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u104/%D0%9F%D1%96%D0%B4%D1%80%D1%83%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA%20%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%8F%20%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%82%D0%B2%D0%B0%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%86%D1%96%D1%97%20%D0%B2%D1%96%D0%B2%D1%87%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0.pdf для відкриття гіперпосилання.