Сторінки сайту
Поточний курс
Учасники
Загальне
Аналіз господарської діяльності
Аналіз ризиків господарської діяльності
Аудит
Безпека праці і життєдіяльності
Бухгалтерський облік в галузях національного госпо...
Бухгалтерський облік в прикладних програмних рішеннях
Вища та прикладна математика
Внутрішній та зовнішній контроль діяльності аграрн...
Господарське право
Економіка підприємства
Економіка праці і соціально-трудові відносини
Економіка природокористування
Економіка сільського господарства
Економічна теорія
Етнокультурологія
Звітність підприємств
Інвестування
Іноземна мова
Інформатика
Інформаційні системи і технології в обліку
Іпотечне кредитування
Історія української державності
Комп’ютерний облік в державному секторі економіки
Маркетинг
Макроекономіка
Менеджмент (Основи менеджменту)
Методи і моделі в аналізі і аудиті
Міжнародна економіка
Міжнародне оподаткування
Мікроекономіка
Національна економіка
Облік в установах державного сектору
Облік і звітність в оподаткуванні
Облік у банках
Облік у зарубіжних країнах
Організація і планування виробництва в аграрних фо...
Основи агробізнесу
Основи біржової діяльності
Основи наукових економічних досліджень
Податкова система
Проектний аналіз
Регіональна економіка
Системи технологій: рослинництво
Системи технологій: тваринництво
Соціальна відповідальність
Статистика
Страхування
Теорія бухгалтерського обліку
Українська мова (за проф. спрямуванням)
Управлінський облік
Управління витратами
Фізичне виховання
Філософія
Фінанси
Фінанси підприємств
Фінансовий облік
Фінансовий ринок
Ціна і ціноутворення
Технологія виробництва продукції тваринництва : підруч. / О.Т. Бусенко, В.Є. Скоцик. - К.: Агроосвіта, 2013. - 492 с.
.
Клацніть посилання https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u104/%D0%9F%D1%96%D0%B4%D1%80%D1%83%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA%20%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%8F%20%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%82%D0%B2%D0%B0%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%86%D1%96%D1%97%20%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%82%D0%B2%D0%B0.pdf для відкриття гіперпосилання.