Сторінки сайту
Поточний курс
Учасники
Загальне
Агроекологія
Агрометеорологія
Агрофізика
Агрохімія
Безпека праці і життєдіяльності
Біотехнологія
Ботаніка
Вища математика з елементами математичної статики
Генетика
Гербологія
Грунтознавство з основами геології
Економіка і підприємництво
Етнокультурологія
Землеробство
Іноземна мова за проф. спрям.
Інформаційні технології в галузі
Історія української державності
Математико-статистичні методи аналізу в агрономії
Насінництво
Овочівництво
Основи землеустрою та земельного кадастру
Основи наукових досліджень
Основи овочевих та ягідних культур
Основи раціонального землекористування
Плодівництво
Правова культура особистості
Програмування і прогнозування врожайності с.г. кул...
Польове та лучне кормовиробництво
Рослинництво
Селекція та насінництво гетерозисних гібридів
Селекція та насінництво польових культур
Селекція овочевих, польових і ягідних культур
Сільськогосподарська ентомологія
Сільськогосподарська меліорація
Сільськогосподарська мікробіологія
Сільськогосподарські машини та машиновикористання ...
Сільськогосподарська мікробіологія та вірусологія
Стандартизація та управління якістю продукції росл...
Тваринництво і бджільництво
Технологія закритого ґрунту
Технологія зберігання та переробки продукції росли...
Технологія управління якістю продукції рослинництва
Типологія луків
Українська мова за професійним спрямуванням
Фізіологія рослин з основами біохімії
Фізичне виховання
Філософія
Фітопатологія
Хімія (у т. ч. хімія неорганічна та аналітична; хі...
Подпрятов Г.І. Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва: підруч. – К. : Аграрна освіта, 2014. – 393 с.
.
Клацніть посилання http://kizman-tehn.com.ua/wp-content/uploads/2018/04/%D0%9D%D0%9F-%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B1.-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%86.-%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%82%D0%B2%D0%B0.pdf для відкриття гіперпосилання.